So forgettable

Om meteen met de deur in huis te vallen: vandaag is nu al de vierde keer dat een leraar mij vergeet. Een afspraak, een kaart of de afspraak zelf maken behoordt allemaal onder dit probleem.
Niet dat ik het ze nou zo kwalijk neem, ik kan er altijd wel om lachen. Zolang er geen problematische reden achter zit vind ik het heerlijk om er lekker in te wrijven hoe vergeetachtig sommige mensen kunnen zijn. En naderhand kunnen ze er zelf ook wel om lachen.

Nu had ik vandaag weer een afspraak met een leraar, die niet kwam opdagen. Wat de reden was? Geen idee, daar kom ik morgen achter (hoop ik). Ik heb nu al in m’n hoofd wat ik tegen die leraar ga zeggen als ik het lokaal binnen wandel:
‘Mevrouw, gister miste ik iets in de lerarenkamer.’
-‘Wat dan?’
‘U’

Wat wel wat minder is aan dit planprobleem van leraren, is dat projecten waar ik naar uitkijk worden uitgesteld. Iets waar ik aan wil beginnen, waar ik echt zin in heb, komt weer onderaan mijn planning te staan, gewoonweg omdat ik vast zit en ik een leraar nodig heb die me hierbij helpt.
Een leraar die aanwezig is dus.

Waar andere mensen misschien helemaal opgefokt zouden raken omdat ze weer van de agenda zijn geschrapt, blijf ik er meestal rustig onder. Volgende keer beter toch? Ik weet ook wel dat ze het niet persoonlijk bedoelen, en dat ze me echt niet expres zijn vergeten. Hoop ik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: