Delay

wpid-wp-1429456673319.jpeg

Ze stapelen op. Letterlijk en figuurlijk. Het wordt een soort stapeltje op de hoek van mijn bureau, maar vooral in een hoekje in mijn hoofd dat steeds groter wordt (het hoekje, niet mijn hoofd).
Ik heb het over de ideeën en plannen die ik heb. Ze zijn er, maar daar blijft het dan vaak ook bij. Een papieren-tijger in de prullebak (wat ik allemaal niet opsteek bij Aardrijkskunde).

En er is nooit echt een rede waarom iets niet gebeurt. Of nou ja, het ligt (voor een keer) niet (geheel) aan mij. Er hebben bijvoorbeeld al verschillende creatieve ideeën door mijn hoofd gespookt, maar geen ervan zijn tot nu toe nog werkelijk in uitvoering gebracht. Ik stel het uit, in de wetenschap dat ik er in de toekomst meer tijd voor heb. Helaas is die toekomst nog een paar maanden verder (zomervakantie) en schiet dat dus ook niet op.
Of bijvoorbeeld het feit dat ik misschien een bijbaantje wil. Het probleem is dat ik het vertik (don’t asky me why) om in een supermarkt te werken en dat in het dorp geen mensen nodig zijn. Want ik heb het wel geprobeerd, maar iedere keer krijg ik de reactie ‘nee sorry, maar misschien kun je op de site kijken’, waarop je de slechtste site krijgt die ooit op een tab is verschenen, waardoor mijn enthousiasme spectaculair afneemt.
En dan heb je nog dat verdomde profielwerkstuk. Ik vind het echt leuk om te doen hoor, maar ik moet er zin in hebben om eraan te werken. Dan kan ik er wat langer aan zitten en niet geïrriteerd raken als er weer een site is die letterlijk Wikipedia heeft gekopieerd. Om het zo te zeggen: een biografie van iemand schrijven is niet het meest interessante deel van mijn werkstuk, waar al 22 uur in zit (maar dat zal vooral in een boek lezen van 760 bladzijdes).

Maar toch zou het fijn zijn als ik dat stapeltje kan afwerken, zoals ik ook doe met mijn andere klusjes. Het geeft een ‘state of satisfaction‘ als er weer ruimte is voor nieuwe dingen. Misschien dat de vakantie hiervoor kan zorgen. En anders zal de tijd ervoor zorgen dat het stapeltje verkleind.
Of vergroot.

Advertisements

2 thoughts on “Delay

 1. Beste Fanartist,

  Allereerst mijn complimenten voor je tekenkunsten! Zelf ben ik absoluut niet creatief, laat staan dat ik bijv. een boom kan tekenen.

  Ik heb een brutale vraag, maar wie niet waagt, wie niet wint, toch? Is er een mogelijkheid dat je een portret van mij kan natekenen? Je zal deze vraag wel 100 x per dag horen maar wauw, wat zal ik graag een portret van jouw hand willen hebben! Een vergoeding is mogelijk.

  Hopelijk mag ik van je horen.

  Met vriendelijke groetjes,

  Amber van Lith

  Liked by 1 person

  • Hoi Amber,

   Bedankt voor het compliment!
   Ik krijg die vraag inderdaad vaker, maar ik doe het eigenlijk alleen tegen een vergoeding (anders word ik een lopende portret machine en dat is niet de bedoeling haha).
   Je kan me mailen via an17lg@hotmail.com.

   Nogmaals bedankt voor de reactie!

   Groetjes,
   Anne

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: